Custom Made Boardbags

Supsurfing.nl krijgt met enige regelmaat Boardbag requests voor Stand up paddle boards. Uiteraard hebben wij zelf voor de demo boards ook bags in gebruik. Feit is dat de boards meer beschadigen van het transporteren in en op de bus, dan van het suppen zelf……FCS boardbags hebben wij in het leveringsprogramma, maar deze zijn in de standaard maten uitgevoerd en kunnen dus niet optimaal ingezet worden voor al de Drops en Gong shapes. Verder zeer beperkte voorraad in Frankrijk/ Nederland en levertijden zijn dan ook behoorlijk lang. De standaard maatvoering van FCS of elk ander merk wat we geprobeerd hebben past nooit precies of nauwkeurig genoeg.

Waar het op neerkomt is dat een standaard bag nooit in de door jou gewenste maat te verkrijgen is. Het zou natuurlijk ook wel heel toevallig zijn als  FCS jouw sup board als voorbeeld voor de productiebags heeft gebruikt. Die service kan FCS(of een ander merk) niet leveren.

Waarom is het nu zo belangrijk dat een bag goed past? Een beetje extra ruimte is toch niet zo’n probleem? Onze ervaring is dat gebruik van een te grote boardbag diverse problemen met zich meebrengt. Een te grote boardbag draagt zeer lastig(het board kantelt en gaat scheef hangen), op de auto kan het behoorlijke lakschade veroorzaken en gaat klapperen. En de rit naar France met kastanjettes op je dak is geen pretje. Verder verdient jouw Sup natuurlijk een goed passende hoes.

Custom Made Boardbags zijn dus de oplossing voor dit probleem.

Hetzelfde geld voor paddlebags. Naast de aanschaf van een paddle is er ook behoefte aan een passende en beschermende hoes. Supsurfing.nl voorziet jouw board en/of paddle van een exact naar jouw maten op gegeven boardbag cq paddlebag. Shortsup, long distance, golfsurfboard, windsurf of kiteboard alles kan.

Goed passende boardbags voor Gongsups zijn er ook. Zie Gong Pro Bag

Meer info via: sales@supsurfing.nl


Meer info op aanvraag. sales@supsurfing.nl