Gong Epoxy Surf Paddle

De Gong Surf is een allround paddle waarbij naast vlakwater inzet de nadruk ligt op Supsurfen. Easy acceleratie en manoeuvres.

In deze epoxy en glasvezel uitvoering is de Surf paddle wat vorm betreft identiek aan het Carbon Surf model. De Epoxy Surf uitvoering biedt een hoog prestatie niveau. Maar de combi (epoxy en glasvezel) maakt hem gemoedelijker tijdens het gebruik, vooral voor de schouders en rug. In afbeelding de 2012 handle met verstelsysteem(175-215 cm)

De vorm van het blad is zeer snel en krachtig in acceleratie, en tijdens het surfen. Hij snijdt perfect door het water en genereert weinig weerstand door de specifieke vorm van het paddleblad oppervlak. Cleane en snelle water release. Deze paddle heeft geen beperkingen en geeft een vloeiend gevoel. Het paddle oppervlak geeft controle tijdens het peddelen. De optredende krachten zijn geleidelijk en goed te doseren. Door het blad geheel of gedeeltelijk onder water te duwen kan zeer nauwkeurige controle worden uitgeoefend op acceleratie en sturen. Verder heeft de Surf naast deze kwaliteiten een glad profiel met lichte bolling aan beide zijden wat ervoor zorgt dat het blad vloeiend door het water snijd tijdens golfritten.

De Epoxy Surf is momenteel beschikbaar in verstelbare uitvoering. Bereik 175-215 cm. Prijs: € 109,- excl € 15,- verzending.

Meer details:

Ter bescherming van de paddle tijdens transport en opslag div. Covers.