INFLATABLES

Op deze pagina vindt u algemene GONG iSUP informatie.

Gong sup maakt al sinds seizoen 2014 opblaasbare Stand Up Paddle Boards, de Couine Marie. De CM iSUP’s en vanaf 2015 ook de iSURF boards, komen uit China, zoals 90/95% van al het beschikbaar inflatable materiaal. Er is onderscheid te maken in kwaliteit en uitvoering ┬átussen de leveranciers en producenten. De gebruikte technieken en materialen in de Gong iSUP en iSURF boards komen uit de meest vooraanstaande Chinese fabriek waar ook diverse andere “grote merken” hun isups laten produceren.

montagestructure

Er is niet bezuinigd op materiaal en kwaliteitscontrole. 100% Mirasol Drop Stitch, 2x 1100D PVC lagen voor een stijve en stevige constructie, extra “multi stitch” shock absorbers op de rails en antiflex technologie. 15 Psi druk.

Waarom zijn wij een stuk goedkoper? Het is simpel. Door direct-sales en lage overhead heeft de klant een goede prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

“We don’t do cheap stuff” en verkopen rechtstreeks aan de klanten.Gong-isup-1-8_0

GONG heeft geen:

  • gigantische R & D afdeling,
  • gesponsorde team-riders,
  • dure marketing afdeling of reclame activiteiten,
  • dealers/shops

De opblaasbare stand up paddle boards zijn ongekend populair momenteel en de moderne constructie is op dusdanig niveau dat iedereen wel met een iSUP uit de voeten kan. Maar ten opzichte van een “hard” board zijn er duidelijk performance verschillen te merken. Ondanks de complexe constructie met dropstich draden(duizenden) en +/- 15 Psi druk voelt een iSUP of iSURF model anders aan en is er altijd sprake van enige flex. Het is dus zaak om te bepalen of voor jouw inzet/gebruik een inflatable zal voldoen. Kijk niet alleen naar het praktische…. klein pakket, handelbaar tijdens vervoer en opslag.

montageaccesswave

De Gong iSUP en iSurf Boards worden inclusief vin(nen), pomp, draagtas en repair set geleverd.

Er zijn diverse modellen iSUP en iSURF modellen beschikbaar. Maak een keuze uit het dropdown menu aan de bovenzijde of kies:

isup_1GONG iSUPisurf_1GONG iSURF