GONG CM iSUP innovatie

De nieuwe CM iSUP range is bijna in Europa gearriveerd. Nieuwe technologie en uiterlijke veranderingen zijn aan deze modellen toegevoegd.
Er wordt gebruik gemaakt van 100% Koreaans Mirasol drop-stich, het beste van wat er momenteel verkrijgbaar is in de meest dichte vorm beschikbaar(10 high strength per inch2). Verder is de constructie verder aangepast met 1110D double layer PVC over het volledige oppervlak van het board, nu met 2 additionele lagen versterking op de rails. Deze innovatie geeft meer sterkte, stijfheid, een verbeterde overall finish, rondere rails en geoptimaliseerde controle over de rocker.

pad2015

Verder hebben de Couine Marie iSUPS nieuwe foamed carry handles die meer comfort bieden. De draagtas/rugzak is nu voorzien van 10 mm schuim op alle zijden voor meer draagcomfort.
Kwa uiterlijk hebben alle boards een nieuw deckpad en logo’s op de rails.

isupbag2015

 

Een andere innovatie is de pomp. De vorm is ergonomischer en voorzien van een nauwkeurigere manometer. De grootste verandering is het dual action inflation system. Voorzien van een klep die het mogelijk maakt een keuze te maken tussen snel veel lucht in het eerste gedeelte van het oppomp-proces om te schakelen naar high pressure voor de laatste fase. Het board op spanning te brengen naar 15psi met zo min mogelijk inspanning.

montage_vis910_pompe-84b7a (1)

Als laatste en belangrijke opmerking melden we dat de GONG CM iSUPS en iSURF boards gemaakt worden in s’werelds beste fabrieken op het gebied van inflatable materiaal.

GONG hecht er aan om het beste van het beste op inflatable gebied op de markt te brengen.
Vanaf eind deze maand(Maart) zal de eerste container beschikbaar zijn en de bestellingen zijn in volle gang. En ze gaan hard. De CM isup 9’ in rood is bv in deze levering al niet meer beschikbaar…

Ter vergelijk een afbeelding met de “nieuwe” t.o.v. “oude” afwerking.

montage_910avant_apres_copie-1d565