GONG 11’ NFA IV Bambee

NFA de ultieme allrounder nu in 11’. Er gaat geen dag voorbij zonder een SUP sessie. Een board met een historie in de Stand up paddle wereld. De No Friend Attitude. Direct afstammeling van de oer NFA 12’ die in staat was om in alle situaties met gemak te performen. 

De Gong 11‘ NFA IV is door zijn breedte en rockerlijn tijdens het pedellen stabiel en heeft een goede snelheid. Tijdens het supsurfen ben je als eerste op de golf en is de NFA IV een “Flying Carpet”. Stap naar achter en je surft snelle golven met gemak. Draai krachtige soul turns en Cross-step naar voren voor classic noserides. Een longboard met oneindige glide, draait  al vanuit het midden en is veelzijdig op vlakwater. De NFA  11’ is een allemans vriend die ingezet kan worden vanaf slappe enkel hoge golven. Stabiel in stroming en wind. Comfort. Voldoende volume voor familie uitstapjes, efficiënte longboard eigenschappen, de  perfecte all in one toy.

-minder dan  75kg  = Ultra Easy

-tussen  75kg – 95kg  = Ultra Easy

-meer dan   95kg = Ultra Easy

Max. draagvermogen 162kg.

Board is zeer rechtuit stabiel en heeft daardoor een gering roei effect. Speciale rockerlijn kenmerkend voor de NFA line maakt deze shape zeer speels en vergevings gezind. Fijne rail voor puur surf gevoel. 

Veel volume maar niet excesief voor een gemakkelijke take-off en perfecte kleine golf eigenschappen. Longboard outline voor gevarieerde inzet en moves. Square tail voor snelheid en controle. Round nose voor glide en easy 360’s.

Lengte 11″ = 337cm.

Breedte 30″ 1/2 = 77.5cm.

Dikte 30″ 3/4 =12.0cm

Volume 174Liter

Vin set-up tri-fin 2+1

€719,- Info:sales@supsurfing.nl